Logo
 HR  ENG  ITA 

Vijesti

 

 

Petak 24. Veljača 2023

JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici „Urban fish food – novi trendovi u valorizaciji plave ribe Jadranskog mora 2“

Specijalizirana radionica „Urban fish food – novi trendovi u valorizaciji plave ribe Jadranskog mora 2“ provodi se u sklopu projekta KLIK Pula, a održati će se u srijedu i četvrtak, 01. i 02.03.2023. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre s...


Utorak 14. Veljača 2023

JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici „Utjecaj povijesnih razdoblja na istarsku gastronomiju 2“

Specijalizirana radionica „Utjecaj povijesnih razdoblja na istarsku gastronomiju 2“ provodi se u sklopu projekta KLIK Pula, a održati će se u ponedjeljak i utorak, 20. i 21.02.2023. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre s početkom u 12:00...


Četvrtak 19. Siječanj 2023

JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici „Suho voće iz Istre kao temelj za pripremu inovativnih slastica“

Specijalizirana radionica „Suho voće iz Istre kao temelj za pripremu inovativnih slastica“ provodi se u sklopu projekta KLIK Pula, a održati će se u ponedjeljak i utorak, 30.01. i 31.01.2023. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre s...


Srijeda 11. Siječanj 2023

Informativna radionica Program prekogranične suradnje Interreg Italija – Hrvatska 2021. – 2027.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, u suradnji sa Upravljačkim tijelom, Zajedničkim tajništvom Programa i Regionalnim koordinatorom Istarske županije za europske programe i fondove organizira informativnu radionicu u svezi 1....


Petak 23. Prosinac 2022

SRETAN BOŽIĆ I USPJEŠNA 2023. GODINA!

AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. Pazin svim partnerima, suradnicima, kupcima i pratiteljima te njihovim obiteljima i bližnjima želi blagoslovljen i veseo Božić te sretnu i uspješnu 2023. godinu. Uživajte u nadolazećim blagdanima u...


Utorak 13. Prosinac 2022

JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici „Gastronomska valorizacija sireva i mliječnih proizvoda u modernoj gastronomiji 2“

Specijalizirana radionica „Gastronomska valorizacija sireva i mliječnih proizvoda u modernoj gastronomiji 2“ provodi se u sklopu projekta KLIK Pula, a održati će se u ponedjeljak i utorak, 19. i 20.12.2022. godine u Edukacijsko gastronomskom centru...


Prikazujem rezultate 25 do 30 od 613

< Prethodna

1

2

3

4

5

6

7

Sljedeća >