Održana prva u nizu radionica za srednjoškolce u sklopu projekta EDUFISH ALBA 75 kojeg provodi srednja škola Mate Blažine Labin
U srijedu, 30. studeni održana je prva u nizu edukacijsko-kuharska radionica u sklopu projekta EDUFISH ALBA 75 - Poticanje povećanja potrošnje ribe u srednjoškolskoj populaciji, kojeg provodi srednja škola Mate Blažine Labin.
JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici „Suho voće iz Istre kao temelj za pripremu inovativnih slastica“ - OTKAZANA!
Specijalizirana radionica „Suho voće iz Istre kao temelj za pripremu inovativnih slastica“ provodi se u sklopu projekta KLIK Pula, a održati će se u ponedjeljak i utorak, 12.12. i 13.12.2022. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre s...
Meso istarskog goveda-boškarina dobilo europsku zaštićenu oznaku izvornosti
S danom 21. studenim 2022. godine meso istarskog goveda-boškarina dobilo je zaštićenu oznaku izvornosti razini Europske unije.
JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici „Restorantska vegetarijanska kuhinja po Michelinovim kriterijima“
Specijalizirana radionica „Restorantska vegetarijanska kuhinja po Michelinovim kriterijima“ provodi se u sklopu projekta KLIK Pula, a održati će se u srijedu i četvrtak, 23.11. i 24.11.2022. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre s početkom...
Održan sastanak referentne ekspertne mreže u svezi programa zaštite istarske koze
U ponedjeljak. 14. studeni 2022. godine u prostorijama Edukacijsko gastronomskog centra Istre na Gortanovom brijegu održan je sastanak referentne ekspertne mreže u svezi programa zaštite istarske koze.
JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici „Priprema tradicionalnih istarskih tjestenina od različitih vrsta brašna“
Specijalizirana radionica „Priprema tradicionalnih istarskih tjestenina od različitih vrsta brašna“ provodi se u sklopu projekta KLIK Pula, a održati će se u ponedjeljak i utorak, 21.11. i 22.11.2022. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre...