Održan završni sastanak u svezi manifestacije Dani otvorenih vrata agroturizama Istre 2021
U srijedu, 8. prosinca 2021. godine, u prostorijama Edukacijsko gastronomskog centra Istre održan je završni sastanak s predstavnicima agroturizama uključenim u ovogodišnju manifestaciju Dani otvorenih vrata agroturizama Istre.
Članak o projektu KeyQ+ i ostalim projektima koji pridonose razvitku ruralne Istre
Objavljen je članak na portalu Župan.hr o uspješnim projektima koje Agencija za ruralni razvoj Istre provodi te o projektu KeyQ+.
JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici „Blagdanska istarska jela na način Michelinovih chefova“ - OTKAZANO!
Specijalizirana radionica „Blagdanska istarska jela na način Michelinovih chefova“ u sklopu projekta KLIK Pula, održat će se u četvrtak i petak, 16. i 17.12.2021. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre s početkom u 09:00 h.
Održan radni sastanak HAPIH-a, AZRRI-a i Istarske županije
U petak, 26. studeni 2021. godine u prostorijama Edukacijsko gastronomskog centra Istre održan je radni sastanak s predstavnicima Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu (HAPIH) i Istarske županije.
JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici „Lokalno povrće u visokoj gastronomiji“
Specijalizirana radionica „Lokalno povrće u visokoj gastronomiji“ u sklopu projekta KLIK Pula, održat će se u ponedjeljak i utorak, 13. i 14.11.2021. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre s početkom u 09:00 h.
JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici „Utjecaj povijesnih razdoblja na istarsku gastronomiju: antička, venecijansko – mletačka i Austrougarska kuhinja “
U ponedjeljak i utorak, 6. i 7.11.2021. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre održati će se specijalizirana radionica „Utjecaj povijesnih razdoblja na istarsku gastronomiju: antička, venecijansko – mletačka i Austrougarska kuhinja“ u...