Promotivna ponuda obiteljskih paketa mesa istarskog goveda - boškarina za građane - obustavlja se
Poštovani kupci,
Nažalost do daljnjega prisiljeni smo obustaviti prodaju i isporuku obiteljskih paketa istarskog goveda - boškarina za fizičke osobe, zbog nedostatka sirovine. U slučaju ponovne uspostave ove usluge, biti ćete...

JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici radionici „Gastronomska valorizacija sireva i mliječnih proizvoda u modernoj gastronomiji“
Specijalizirana radionica „Gastronomska valorizacija sireva i mliječnih proizvoda u modernoj gastronomiji“ provodi se u sklopu projekta KLIK Pula, a održat će se u ponedjeljak i utorak, 13. i 14.06.2022. godine u Edukacijsko gastronomskom centru...

Gastronomska i kulinarska kreativnost zaokružile proljetni ciklus edukacija
Tijekom ožujka i travnja 2022. godine u didaktičkoj kuhinji Edukacijsko gastronomskog centra Istre uspješno je proveden proljetni ciklus edukacijsko-kuharskih radionica. Organizirano je 14 radionica specifične tematike, na kojima je sudjelovalo više...

Održana je osnivačka skupština povodom osnivanja Udruge uzgajivača istarske koze/Associazione allevatori della capra istriana
U prostorijama Centra za održivi razvoj stočarstva na Gortanovom brijegu u utorak, 10. svibnja 2022. godine održana je osnivačka skupština povodom osnivanja Udruge uzgajivača istarske koze/Associazione allevatori della capra istriana.

JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici „Inovativna jela od mesa lokalne peradi 2“
Specijalizirana radionica „Inovativna jela od mesa lokalne peradi 2“ provodi se u sklopu projekta KLIK Pula, a održat će se u ponedjeljak i utorak, 23. i 24.05.2022. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre s početkom u 09:00 h.

JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici „Jednostavne torte s lokalnim karakterom u restoraterstvu i hotelijerstvu 2“
Specijalizirana radionica „Jednostavne torte s lokalnim karakterom u restoraterstvu i hotelijerstvu 2“ provodi se u sklopu projekta KLIK Pula, a održat će se u ponedjeljak i utorak, 16. i 17.05.2022. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre...