Logo
 HR  ENG  ITA 

Vijesti

 

 

Ponedjeljak 30. Kolovoz 2021

Objavljen novi natječaj za podmjeru 10.2 Potpora za očuvanje, održivo korištenje i razvoj genetskih izvora u poljoprivredi

Objavljen je 4. Natječaj za provedbu podmjere 10.2. „Potpora za očuvanje, održivo korištenje i razvoj genetskih izvora u poljoprivredi“ iz Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014.-2020.


Petak 27. Kolovoz 2021

Projekt KeyQ+ ušao je u finale izbora za Najbolji EU projekt

Projekt KeyQ+: Kultura i turizam kao ključevi kvalitete za prekogranični razvoj Italije i Hrvatske, kojeg je provodila AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre ušao je u finale unutar kategorije Doprinos prekogranične suradnje.


Četvrtak 26. Kolovoz 2021

U tijeku je Javni poziv za prijavu na natječaj „Best tourism villages“/„Najbolja turistička sela“ od strane UNWTO-a

UNWTO je raspisala natječaj „Best tourism villages“/„Najbolja turistička sela“, u kojem se traže najbolji primjeri ruralnih sela koji iskorištavaju snagu turizma kako bi pružili mogućnosti i zaštitili svoje zajednice, lokalnu tradiciju i baštinu....


Petak 23. Srpanj 2021

Održana kuharska radionica „Sinergija chefova i novinara ka stvaranju održive i odgovorne gastronomije Istre“

U petak, 23. srpnja 2021. godine, u Edukacijsko gastronomskom centru Istre održana je kuharska radionica pod nazivom „Sinergija chefova i novinara ka stvaranju održive i odgovorne gastronomije Istre“.


Petak 16. Srpanj 2021

Poziv na kuharsku radionicu „Sinergija chefova i novinara ka stvaranju održive i odgovorne gastronomije Istre“

AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre organizira kuharsku radionicu za novinare i pripadnike medija, koja će se održati u petak, 23. srpnja 2021. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre.


Srijeda 30. Lipanj 2021

Objavljen članak o uspješnom predstavljanju osmišljene turističke rute „Osjetilna ruta istarskog naslijeđa“/“Sense route of Istria Heritage" u sklopu EU projekta MADE IN-LAND

Dana 24. lipnja 2021. godine u Edukacijskom gastronomskom centru Istre na Gortanovom brijegu uspješno je predstavljena „Osjetilna ruta istarskog naslijeđa“/“Sense route of Istria Heritage“ osmišljena u sklopu EU projekta MADE IN-LAND.


Prikazujem rezultate 7 do 12 od 537

< Prethodna

1

2

3

4

5

6

7

Sljedeća >