Logo
 HR  ENG  ITA 

Vijesti

 

 

Petak 30. Travanj 2021

JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici „Urban fish food – novi trendovi u valorizaciji plave ribe Jadranskog mora“

Specijalizirana „Urban fish food – novi trendovi u valorizaciji plave ribe Jadranskog mora“ u sklopu projekta KLIK Pula u utorak i srijedu, 11. i 12.05.2021. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre s početkom u 09:00 h.


Srijeda 28. Travanj 2021

JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici „Jednostavne torte s lokalnim karakterom u restoraterstvu i hotelijerstvu“

Specijalizirana radionica „Jednostavne torte s lokalnim karakterom u restoraterstvu i hotelijerstvu“ u sklopu projekta KLIK Pula održat će se u četvrtak i petak, 13. i 14.05.2021. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre s početkom u 13:00...


Srijeda 07. Travanj 2021

1.Europski dan vune

Više od 100 milijuna ovaca u Europi, uzgajaju se za proizvodnju mlijeka, sira i mesa za kućanstva i restorane. Međutim, svaka od njih prirodno proizvede oko 1,5 kg vune godišnje, a u proljeće se mora ošišati radi dobrobiti odnosno kako ne bi patila...


Petak 02. Travanj 2021

Sretan i blagoslovljen Uskrs!

AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre svim svojim partnerima, kupcima i pratiteljima želi sretan i blagoslovljen Uskrs.


Petak 02. Travanj 2021

Vanjska kuhinja glavni adut proljetnog ciklusa radionica

U želji da polaznicima omogući prisustvovanje na radionicama, neovisno o mogućoj epidemiološkoj situaciji, AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre vješto je isplanirala mogućnost održavanja radionica u vanjskom okruženju Edukacijsko gastronomskog...


Četvrtak 25. Ožujak 2021

Predstavljen proljetni ciklus radionica 2021. godine na tiskovnoj konferenciji u sjedištu Obrtničke komore IŽ

Nadolazeći proljetni ciklus edukacijsko-kuharskih radionica predstavljen je u srijedu, 24. ožujka 2021. godine u Obrtničkoj komori Istarske županije.


Prikazujem rezultate 19 do 24 od 537

< Prethodna

1

2

3

4

5

6

7

Sljedeća >