Logo
 HR  ENG  ITA 

Vijesti

 

 

Utorak 02. Veljača 2021

Objavljen edukativno promotivni video pod nazivom Boškarin na pjatu

AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre u suradnji s ekstrovertnim chefom Davidom Skokom, snimila je promotivni video u kojem je pripremao serpentine od mesa boškarina.


Četvrtak 28. Siječanj 2021

Objavljen natječaj "Potpora za sudjelovanje poljoprivrednika u sustavima kvalitete za poljoprivredne i prehrambene proizvode"

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je treći Natječaj za tip operacije 3.1.1 „Potpora za sudjelovanje poljoprivrednika u sustavima kvalitete za poljoprivredne i prehrambene proizvode“.


Ponedjeljak 04. Siječanj 2021

Objavljen članak na tematiku sprječavanja nastanka otpada od hrane i racionalnog korištenja namirnica

U 2020. godini, AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. u suradnji s Gradom Pazinom i trgovačkim društvom Usluga d.o.o., osmislila je projekt "Od piruna do polja: pensaj, poji, ne hitaj!", na temu sprječavanja otpada od hrane i poticanja...


Ponedjeljak 04. Siječanj 2021

Objavljen natječaj "Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava" – ulaganja u prizvodnju povrća u zaštićenom prostoru – plasteniku.

Objavljen je 9. natječaj za 4.1.1 "Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava" – ulaganja u proizvodnju povrća u zaštićenom prostoru – plasteniku.


Utorak 22. Prosinac 2020

SRETAN BOŽIĆ I USPJEŠNA 2021. GODINA!

AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. Pazin svim pratiteljima te njihovim obiteljima i bližnjima želi blagoslovljen i veseo Božić te sretnu i uspješnu 2021. godinu. Uživajte u nadolazećim blagdanima u toplini svojeg doma te guštajte u...


Srijeda 16. Prosinac 2020

Promotivna ponuda za građane - obiteljski paketi svježeg mesa istarskog goveda

Uslijed epidemiološke situacije na proljeće 2020. godine, AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. Pazin osmislila je promotivnu ponudu za građane, a sve u cilju daljnjeg očuvanja autohtonih pasmina Istre, gastronomske valorizacije odnosno...


Prikazujem rezultate 31 do 36 od 537

< Prethodna

1

2

3

4

5

6

7

Sljedeća >