Logo
 HR  ENG  ITA 

Vijesti

 

 

Četvrtak 30. Lipanj 2022

Promotivna ponuda obiteljskih paketa mesa istarskog goveda - boškarina za građane - obustavlja se

Poštovani kupci,

Nažalost do daljnjega prisiljeni smo obustaviti prodaju i isporuku obiteljskih paketa istarskog goveda - boškarina za fizičke osobe, zbog nedostatka sirovine. U slučaju ponovne uspostave ove usluge, biti ćete...


Ponedjeljak 06. Lipanj 2022

JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici radionici „Gastronomska valorizacija sireva i mliječnih proizvoda u modernoj gastronomiji“

Specijalizirana radionica „Gastronomska valorizacija sireva i mliječnih proizvoda u modernoj gastronomiji“ provodi se u sklopu projekta KLIK Pula, a održat će se u ponedjeljak i utorak, 13. i 14.06.2022. godine u Edukacijsko gastronomskom centru...


Utorak 31. Svibanj 2022

Gastronomska i kulinarska kreativnost zaokružile proljetni ciklus edukacija

Tijekom ožujka i travnja 2022. godine u didaktičkoj kuhinji Edukacijsko gastronomskog centra Istre uspješno je proveden proljetni ciklus edukacijsko-kuharskih radionica. Organizirano je 14 radionica specifične tematike, na kojima je sudjelovalo više...


Srijeda 11. Svibanj 2022

Održana je osnivačka skupština povodom osnivanja Udruge uzgajivača istarske koze/Associazione allevatori della capra istriana

U prostorijama Centra za održivi razvoj stočarstva na Gortanovom brijegu u utorak, 10. svibnja 2022. godine održana je osnivačka skupština povodom osnivanja Udruge uzgajivača istarske koze/Associazione allevatori della capra istriana.


Četvrtak 05. Svibanj 2022

JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici „Inovativna jela od mesa lokalne peradi 2“

Specijalizirana radionica „Inovativna jela od mesa lokalne peradi 2“ provodi se u sklopu projekta KLIK Pula, a održat će se u ponedjeljak i utorak, 23. i 24.05.2022. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre s početkom u 09:00 h.


Četvrtak 05. Svibanj 2022

JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici „Jednostavne torte s lokalnim karakterom u restoraterstvu i hotelijerstvu 2“

Specijalizirana radionica „Jednostavne torte s lokalnim karakterom u restoraterstvu i hotelijerstvu 2“ provodi se u sklopu projekta KLIK Pula, a održat će se u ponedjeljak i utorak, 16. i 17.05.2022. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre...


Prikazujem rezultate 1 do 6 od 570

1

2

3

4

5

6

7

Sljedeća >