
JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici „Blagdanska istarska jela na način Michelinovih chefova“ - OTKAZANO!
Specijalizirana radionica „Blagdanska istarska jela na način Michelinovih chefova“ u sklopu projekta KLIK Pula, održat će se u četvrtak i petak, 16. i 17.12.2021. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre s početkom u 09:00 h.
Održan radni sastanak HAPIH-a, AZRRI-a i Istarske županije
U petak, 26. studeni 2021. godine u prostorijama Edukacijsko gastronomskog centra Istre održan je radni sastanak s predstavnicima Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu (HAPIH) i Istarske županije.

JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici „Lokalno povrće u visokoj gastronomiji“
Specijalizirana radionica „Lokalno povrće u visokoj gastronomiji“ u sklopu projekta KLIK Pula, održat će se u ponedjeljak i utorak, 13. i 14.11.2021. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre s početkom u 09:00 h.

JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici „Utjecaj povijesnih razdoblja na istarsku gastronomiju: antička, venecijansko – mletačka i Austrougarska kuhinja “
U ponedjeljak i utorak, 6. i 7.11.2021. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre održati će se specijalizirana radionica „Utjecaj povijesnih razdoblja na istarsku gastronomiju: antička, venecijansko – mletačka i Austrougarska kuhinja“ u...

Najavljeni 11. Dani otvorenih vrata agroturizama Istre u agroturizmu Sia
U četvrtak 4. studeni 2021. godine, u agroturizmu Sia (Vodnjan), održano je otvorenje 11. izdanja manifestacije Dani otvorenih vrata agroturizama Istre.

Projekt KeyQ+ Najbolji EU projekt u kategoriji “Doprinos prekograničnoj suradnji”
Na svečanoj dodjeli nagrada, održanoj sinoć u Novom Vinodolskom, projekt KeyQ+ Agencije za ruralni razvoj Istre, proglašen je Najboljim EU projektom u kategoriji “Doprinos prekograničnoj suradnji”.