Logo
 HR  ENG  ITA 

Vijesti

 

 

Petak 16. Srpanj 2021

Poziv na kuharsku radionicu „Sinergija chefova i novinara ka stvaranju održive i odgovorne gastronomije Istre“

AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre organizira kuharsku radionicu za novinare i pripadnike medija, koja će se održati u petak, 23. srpnja 2021. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre.


Srijeda 30. Lipanj 2021

Objavljen članak o uspješnom predstavljanju osmišljene turističke rute „Osjetilna ruta istarskog naslijeđa“/“Sense route of Istria Heritage" u sklopu EU projekta MADE IN-LAND

Dana 24. lipnja 2021. godine u Edukacijskom gastronomskom centru Istre na Gortanovom brijegu uspješno je predstavljena „Osjetilna ruta istarskog naslijeđa“/“Sense route of Istria Heritage“ osmišljena u sklopu EU projekta MADE IN-LAND.


Ponedjeljak 28. Lipanj 2021

Uskoro započinje testiranje turističke rute „Osjetilna ruta istarskog naslijeđa“/“Sense route of Istria Heritage

Uskoro započinje testiranje turističke rute „Osjetilna ruta istarskog naslijeđa“/“Sense route of Istria Heritage" koja je osmišljena u sklopu europskog projekta MADE IN-LAND kojeg provodi AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre.


Četvrtak 24. Lipanj 2021

Održano 2. Regionalno događanje europskog projekta „MADE IN-LAND: Održivo upravljanje ruralnim prostorom“

Danas, 24. lipnja 2021. godine u Edukacijskom gastronomskom centru Istre na Gortanovom brijegu kraj Pazina održano je 2. Regionalno događanje europskog projekta „MADE IN-LAND: Održivo upravljanje ruralnim prostorom“ kojega provodi AZRRI - Agencija...


Ponedjeljak 24. Svibanj 2021

JAVNI POZIV gospodarskim subjektima na području gradova Buzet, Pazin i Vodnjan te općina Žminj i Svetvinčenat za sudjelovanje u provedbi Pilot aktivnosti projekta MADE IN-LAND

AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. Pazin objavljuje JAVNI POZIV gospodarskim subjektima za sudjelovanje u provedbi Pilot aktivnosti u sklopu projekta MADE IN-LAND.


Četvrtak 20. Svibanj 2021

Kreativna gastronomija i lokalne namirnice obilježile završetak proljetnog ciklusa edukacija

U Edukacijsko gastronomskom centru Istre tijekom ožujka, travnja i svibnja 2021. godine uspješno je proveden još jedan ciklus edukacijsko-kuharskih radionica.


Prikazujem rezultate 19 do 24 od 545

< Prethodna

1

2

3

4

5

6

7

Sljedeća >