AZRRI je i svojim jesensko-zimskim programom pokazao kako je riječ o jednoj od najkorisnijih državnih ustanova u području gastronomije i turizma, te donosimo osvrt Kulta Plave kamenice o uspjesima AZRRI na području gastronomije tijekom 2019. godine.
U studenom i prosincu lanjske godine Agencija za ruralni razvoj Istre organizirala je novi krug kulinarskih tečajeva u Edukacijskom gastronomskom centru Istre, koje su vodili neki od zaista najvažnijih hrvatskih chefova. Riječ je, među ostalima, o Jeffreyu Velli, glavnom chefu rovinjskog restorana Cap Aureo i o Deniju Srdoču, glavnom chefu Drage di Lovrana, jedinog kvarnerskog restorana s Michelinovom zvjezdicom.
AZRRI je i svojim jesensko-zimskim programom pokazao kako je riječ o jednoj od najkorisnijih državnih ustanova u području gastronomije i turizma, te donosimo osvrt Kulta Plave kamenice o uspjesima AZRRI na području gastronomije tijekom 2019. godine.