Logo
 HR  ENG  ITA 

Vijesti

24.02.20 09:36 Starost: 4 g

Proljetni ciklus edukacijsko-kuharskih radionica 2020. - NAJAVA

 

AZRRI - Agencija za ruralni razvoj Istre, u suradnji s partnerima projekta, organizira proljetni ciklus radionica za ugostitelje, hotelijere, kuhare te ostalo kuharsko osoblje, s ciljem trajne edukacije i usavršavanja ljudskih potencijala ugostiteljsko – turističkog sektora te valorizacije poljoprivredno prehrambenih proizvoda Istre.

Didaktička kuhinja kao ključna komponenta Edukacijsko gastronomskog centra Istre, predstavlja mjesto na kojem vrsni kuhari predavači kroz prezentaciju i demonstraciju kuharskih tehnika, vještina i umijeća vrše edukaciju u cilju valorizacije poljoprivredno prehrambenih proizvoda i usavršavanja ugostiteljskih i kuharskih kapaciteta. Od osnutka centra do danas, kroz 8 ciklusa (4 proljetna i 4 jesenska ciklusa) provedeno je više od 130 edukacijsko – kuharskih radionica, koje je pohađalo više od 1500 kuhara, ugostitelja i hotelijera, najviše s područja Istarske županije ali i iz ostatka Hrvatske.

Upravo rezultati kontinuirane edukacije ljudskih potencijala ugostiteljsko – turističkog sektora, dokaz su sve veće potrebe za usavršavanjem ugostiteljskog osoblja u cilju povećanja prepoznatljivosti istarske ali i hrvatske gastronomije bazirane na lokalnim sezonskim namirnicama i u skladu s tradicionalnim i modernim tehnikama u kuharstvu. Uz hvalevrijednu podršku Istarske županije te ostalih važnih partnera projekta, najavljujemo skori početak proljetnog ciklusa, osvježenog originalnim i osebujnim temama edukacijsko – kuharskih radionica.

Ovdje možete pročitati detaljan program proljetnog  edukacijsko - kuharskih radionica 2020. godine.

Više informacija možete pronaći ovdje ili na kontakt broj: 052 351 596 ili na kontakt email: edukacije(at)azrri.hr.