Logo
 HR  ENG  ITA 

Vijesti

12.03.20 13:25 Starost: 4 g

Važna obavijest vezana za sprječavanje širenja koronavirusa COVID-19!

 

U skladu s preporukama i smjernicama Stožera civilne zaštite Istarske županije, Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. Pazin donosi odluku u svezi organizacije proljetnog ciklusa edukacijsko-kuharskih radionica 2020. godine.

S obzirom na epidemiološku situaciju u zemlji i okruženju po pitanju koronavirusa COVID-19, a na preporuku Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske za odgodu skupova te Odluku Stožera civilne zaštite Istarske županije o otkazivanju okupljanja na otvorenim i zatvorenim mjestima, AZRRI – Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. Pazin obavještava da se nadolazeće radionice proljetnog ciklusa do daljnjega odgađaju.

Odluka Agencije za ruralni razvoj Istre jest da se edukacijsko–kuharske radionice odgađaju do daljnjeg, no svakako pratiti će se epidemiološka situacija u Istarskoj županiji te sukladno tome donositi odluke.

Organizacijski tim zadužen za koordinaciju edukacijsko-kuharskih radionica pravovremeno će objaviti informacije u svezi novih datuma radionica.
Za sva dodatna pitanja i pojašnjenja stojimo na raspolaganju, na službeni kontakt email edukacije(at)azrri.hr ili na kontakt telefon 052 351 596.

AZRRI d.o.o.