Logo
 HR  ENG  ITA 

Vijesti

25.03.20 15:58 Starost: 4 g

Obavijest o prodaji suhomesnatih proizvoda na bazi mesa autohtonih pasmina građanima Istarske županije

 

AZRRI - Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. Pazin uslijed novonastale epidemiološke situacije po pitanju koronavirusa COVID-19, donijela je odluku da će omogućiti prodaju i dostavu suhomesnatih proizvoda na bazi mesa istarskih autohtonih pasmina za građane Istarske županije.

Slijedom novonastale situacije vezane uz koronavirus te uz preporučene mjere ograničavanja kretanja ljudi, usluga i roba, AZRRI Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. iz Pazina, proširuje dosadašnju ponudu obiteljskih paketa suhomesnatim proizvodima. Ovisno o raspoloživim količinama, AZRRI će omogućiti dostavu salama i kobasica na bazi mesa autohtonih pasmina za građane Istarske županije.

Suhomesnati proizvodi se naručuju uz obiteljske paketa te u ponudi su:

  • Kobasica od mesa boškarina s malvazijom – cijena: 50,00 kn
  • Salama od mesa boškarina s teranom - cijena: 50,00 kn
  • Salama s mesom boškarina i tartufom - cijena: 60,00 kn
  • Salama od mesa istarskog magarca- cijena: 55,00
  • Kobasica od mesa istarske ovce s malvazijom - cijena: 50,00 kn
  • Salama od mesa istarske ovce s teranom - cijena: 50,00 kn

Cijene navedenih suhomesnatih proizvoda odnose se na pojedino pakiranje (cca 200 g) te izražene su sa uključenim PDV-om.

NAPOMENA: iznimno za narudžbe kojima se naručuju samo suhomesnati proizvodi, potrebno je naručiti minimalnu količinu u iznosu 3 komada salama/kobasica.

Zbog velikog broja narudžbi uvedena je dostava od utorka do petka za ponudu obiteljskih paketa i suhomesnatih proizvoda na vrata građana Istarske županije.
Način plaćanja: gotovinom prilikom preuzimanja.

NAČIN NARUDŽBE:
Narudžbe se primaju svaki dan od 7-15h na službeni kontakt email: info(at)azrri.hr ili kontakt telefon 052 351 570, na način da se rezerviraju količine željenih salama, navede adresa za dostavu i kontakt broj telefona.