Logo
 HR  ENG  ITA 

Vijesti

07.04.20 13:44 Starost: 4 g

Obavijest o proširenju promotivne ponude za građane na područje Kvarnera i grada Zagreba

 

AZRRI - Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. Pazin uslijed epidemiološke situacije po pitanju koronavirusa COVID-19 koja je u tijeku, donijela je odluku o proširenju promotivne ponude svježeg mesa i suhomesnatih proizvoda na bazi mesa istarskih autohtonih pasmina za građane.

Zbog velike zainteresiranosti građana, osim za područje Istarske županije uvodi se dostava za područje Kvarnera i grada Zagreba.

Izuzetak čine narudžbe stanovnika grada Zagreba, koje će biti zaprimane i isporučene od strane specijalizirane prodavaonice – Grga Čvarak u Zagrebu, s kojom AZRRI ima ugovorenu suradnju.

U ponudi su dvije vrste obiteljskih paketa svježeg mesa istarskog goveda – Boškarina te suhomesnati proizvodi – kobasice na bazi mesa istarskih autohtonih pasmina, koje će ovisno o raspoloživim količinama, biti dostavljane na adrese građana. Kliknite ovdje za više informacija o cjelokupnoj ponudi te cijenama.

U nastavku navodimo načine naručivanja za građane s područja Istarske županije i Kvarnera te s područja grada Zagreba.

NAČIN NARUDŽBE ZA PODRUČJE ISTRE I KVARNERA:
Stanovnici s područja Istre i Kvarnera svoje narudžbe mogu slati od ponedjeljka do petka, od 7-15h na službeni kontakt email: info(at)azrri.hr ili kontakt telefon 052 351 570, na način da se rezerviraju količine željenih salama ili vrsta obiteljskog paketa svježeg mesa, navede adresa za dostavu i kontakt broj telefona.
Djelatnici AZRRI – Agencije za ruralni razvoj Istre d.o.o. Pazin zaduženi su za narudžbu i dostavu naručenih proizvoda za građane Istre i Kvarnera.

Dostava se vrši od utorka do petka za ponudu obiteljskih paketa i suhomesnatih proizvoda na vrata građana Istre i Kvarnera.

NAČIN NARUDŽBE ZA PODRUČJE GRADA ZAGREBA:
Stanovnici grada Zagreba svoje narudžbe mogu slati na kontakt email: grgacvarak(at)xnet.hr ili kontakt telefon 091 251 7282, na način da se rezerviraju količine željenih salama ili vrsta obiteljskog paketa svježeg mesa, navede adresa za dostavu i kontakt broj telefona.
Djelatnici specijalizirane prodavaonice Grga Čvarak - Zagreb zaduženi su za zaprimanje narudžbi i dostavu naručenih proizvoda na adresa građana grada Zagreba.
Više informacija možete pronaći na službenoj Facebook stranici specijalizirane prodavaonice Grga Čvarak Zagreb- kliknite ovdje.

Dostava će se vršiti ovisno o naručenim količinama obiteljskih paketa i suhomesnatih proizvoda na vrata građana grada Zagreba.