Logo
 HR  ENG  ITA 

Vijesti

23.11.18 13:54 Starost: 5 g

JAVNI POZIV za sudjelovanje na kuharskoj radionici u sklopu projekta KeyQ+

 

Kuharsku radionicu "Tradicionalne punjene tjestenine sjevernog Jadrana" voditi će chef Carla Brigliadori iz Centra gastronomske kulture - Casa Artusi 06.12.2018. godine u Edukacijskom gastronomskom centru Istre s početkom u 9.00 sati.

Foto: http://tiny.cc/s8960y

AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. Pazin, vodeći partner na projektu KeyQ+: Kultura i turizam kao ključevi kvalitete za prekogranični razvoj Italije i Hrvatske, financiranom u okviru europskog programa prekogranične suradnje Interreg V-A Italija-Hrvatska, objavljuje JAVNI POZIV za sudjelovanje na kuharskoj radionici u sklopu projekta KeyQ+.


Kuharsku radionicu pod nazivom Tradicionalne punjene tjestenine sjevernog Jadrana voditi će chef Carla Brigliadori iz Centra gastronomske kulture - Casa Artusi koja će prezentirati tradicionalna jela talijanske regije Emilia-Romagna na bazi punjene tjestenine: Passatelli, Cappelletti „alla romagnola“ i Tortellini „alla bolognese“.


Radionica je besplatna za sve sudionike i održat će se 06.12.2018. godine u Edukacijskom gastronomskom centru Istre (Gortanov brijeg 1, Pazin) s početkom u 9.00 sati.


Na radionicu se pozivaju:
1.    kuhari, konobari i drugi djelatnici turističko-ugostiteljskog sektora – 10 slobodnih mjesta;
2.    profesori turističko-ugostiteljskih škola, te treneri i edukatori iz ostalih obrazovnih ustanova u sektoru ugostiteljstva – 5 slobodnih mjesta.

Sudjelovanje na radionici je otvoreno za navedene ciljane skupine iz Hrvatske i/ili Italije.