Logo
 HR  ENG  ITA 

Vijesti

08.02.19 08:20 Starost: 1 g

POZIV na sudjelovanje na internacionalnoj izložbi ekstra djevičanskog maslinovog ulja A.I.P.O. 2019. - AIPO D'ARGENTO 2019.

 

Dvanaestu godinu za redom, AZRRI - Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o., organizira sudjelovanje istarskih maslinara i proizvođača maslinovog ulja na internacionalnoj izložbi ekstra djevičanskog maslinovog ulja A.I.P.O. 2019. - AIPO D'ARGENTO 2019.

A.I.P.O (Associazione Interregionale Produttori Olivicoli) interegionalno udruženje maslinara i proizvođača maslinovog ulja sa sjedištem u Veroni okuplja maslinare i proizvođače maslinovog ulja s područja Lombardie, Veneta, Trentina i Friuli - Venezia Giulia. Jedna od njegovih aktivnosti je i povezivanje s maslinarima i proizvođačima maslinovog ulja iz drugih država, te se i ove godine organizira sudjelovanje istarskih maslinara, koje je započelo 2008. godine suradnjom Agencije za ruralni razvoj Istre i asocijacije AIPO.

Sudjelovanje za Istarske maslinare je besplatno ukoliko sudjeluju na manifestaciji putem Agencije za ruralni razvoj Istre.

Za više informacija, obratite se na email kontakt: edukacije(at)azrri.hr.

Link na službenu stranicu AIPO pronađite ovdje.