Logo
 HR  ENG  ITA 

Vijesti

27.02.19 08:11 Starost: 5 g

OK IŽ i AZRRI potpisali sporazum o suradnji na projektu edukacijsko - kuharskih radionica 2019. godine

 

Dana 26. veljače.2019., Obrtnička komora Istarske županije i AZRRI - Agencija za ruralni razvoj Istre, potpisali su sporazum o suradnji na projektu edukacijsko - kuharskih radionica "Key Q: Ključ istarske gastronomije".

U 2019. godini se nastavlja suradnja AZRRI-a i Obrtničke komore Istarske županije, gdje Obrtnička komora sufinancira edukacije svojih članova (obrtnika) i njihovih zaposlenika s 25% cijene. Sporazum su potpisali predsjednik Komore Robert Momić i direktor Agencije Igor Merlić.
Proljetni ciklus edukacijsko - kuharskih radionica, koji je do sada pohađalo preko 1000 ugostitelja, među kojima i mnogi obrtnici, započinje u četvrtak, 28.2.2019. godine, a sastoji se od 11 radionica koje vode vrhunski stručnjaci - predavači iz Hrvatske i inozemstva. Uz Agenciju za ruralni razvoj Istre kao organizatora, projekt podupiru Obrtnička komora Istarske županije, Istarska županija (Upravni odjel za turizam i Upravni odjel za poljoprivredu), Turistička zajednica Istarske županije i HGK - Županijska komora Pula.
U četvrtak, 28. veljače 2019. službeno započinje proljetni ciklus slastičarskom radionicom chefa Roberta Perića: "Deserti s lokalnim karakterom"!

Za više informacija o radionicama proljetnog ciklusa obratite nam se putem službenog email-a: edukacije(at)azrri.hr ili na kontakt broj: 052 351 596.