Logo
 HR  ENG  ITA 

Vijesti

02.09.21 14:40 Starost: 3 g

Poziv za ISKAZ INTERESA za sudjelovanje u manifestaciji Dani otvorenih vrata agroturizama Istre 2021. godine

 

Pozivaju se istarska obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja su zainteresirana za sudjelovanje u ovogodišnoj manifestaciji Dani otvorenih vrata agroturizama Istre na dostavu iskaza interesa.

AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. Pazin poziva sva zainteresirana obiteljsko poljoprivredna gospodarstva registrirana za pružanje ugostiteljskih usluga na području Istarske županije na dostavu iskaza interesa za sudjelovanje u ovogodišnjem izdanju manifestacije Dani otvorenih vrata agroturizama Istre-DOVAI.

Jubilarno 10. izdanje manifestacije DOVAI, održano 2019. godine, ostavilo je sjećanje na uspješnu manifestaciju s rekordnom posjećenošću od strane domaćih ali i inozemnih gostiju, što je rezultat sinergije rada svih uključenih agroturizama. Od samih početaka organizacije manifestacije bilježi se izuzetan rast u potražnji za specifičnom ugostiteljskom ponudom i gastronomskim doživljajem koje seoska domaćinstva nude. Tijekom godina održavanja, Dani otvorenih vrata agroturizama Istre etablirali su se kao jedinstvena eno-gastronomska manifestacija koja promovira istarski ruralni poljoprivredni i gastronomski identitet.

Manifestacija s glavnim ciljem promocije autentičnih jela, koja se odvija u vrijeme posezone na više lokacija u Istarskoj županiji, predstavlja regionalni projekt koji u konačnici brendira Istru kao eno-gastronomsku destinaciju vrijednu istraživanja. Nažalost, 11. izdanje manifestacije za 2020. godinu bilo je odgođeno zbog pogoršane epidemiološke situacije, no nadamo se pozitivnom ishodu ovogodišnjeg izdanja.

U cilju jačanja turističke ponude ruralnog prostora te promocije istarske tradicijske gastronomije, želja nam je u ovoj izazovnoj 2021. godini organizirati manifestaciju Dani otvorenih vrata agroturizama Istre.

Dostava iskaza interesa najkasnije do srijede 15. rujna 2021. godine do 15:00 sati na službeni email: edukacije@azrri.hr.

Za sve ostale informacije, slobodno nas kontaktirajte putem email-a ili na kontakt broj 052 351 596.