Logo
 HR  ENG  ITA 

Vijesti

06.03.18 16:31 Starost: 6 g

David Skoko otvorio PROLJETNI CIKLUS edukacijsko - kuharskih radionica 2018.

 

Dana 6. ožujka 2018., otvoren je proljetni ciklus edukacijsko - kuharskih radionica pod stručnim vodstvom ekstrovertnog chefa Davida Skoka s radionicom na temu iskoristivosti ribe od „glave do repa“.

U didaktičkoj kuhinji Edukacijsko gastronomskog centra Istre radionica, punoj kuhara i ugostitelja s područja Istarske županije, ali i ostalih županija Hrvatske i inozemstva, održala se radionica na temu „Tehnike rezanja i obrade tune“. Na radionici je chef David prikazao osnove rasijecanja i filetiranja cijele tune te na koje se sve načine mogu pripremiti odlična jela s glavnom namirnicom - tunom.

Navedena radionica, ponavljati će se u još jednom terminu i to 14. ožujka 2018. te svi oni koji žele prisustvovati na ovoj radionici potrebno je da se do kraja ovog tjedna pošalju svoje prijave. Za prijave na sve ostale radionice, zbog ograničenog broja polaznika, potrebno je u što kraćem roku poslati prijave na službeni email: edukacije@azrri.hr.

Posebna novost u proljetnom ciklusu 2018. godine jesu mini edukacije senzorske analize maslinovog ulja, koje će se odvijati pod stručnim vodstvom profesionalne senzorne analitičarke, Melinde Cossetto! Što je to extra djevičansko maslinovo ulje te poznavanje razlika između extra djevičanskog maslinovog ulja i ostalih maslinovih ulja koja se nalaze na tržištu, polaznici će imati priliku naučiti prije početka svake radionice proljetnog ciklusa 2018.