Logo
 HR  ENG  ITA 

Vijesti

19.06.18 12:15 Starost: 6 g

POZIV ZA ISKAZ INTERESA zainteresiranim dionicima iz prehrambeno-prerađivačkog i ugostiteljskog sektora

 

U sklopu projekta „KEYQ+: Kultura i turizam kao ključevi kvalitete za prekogranični razvoj Italije i Hrvatske“, program prekogranične suradnje Interreg Italija – Hrvatska.

AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. Pazin, vodeći partner na projektu KeyQ+, financiranom u okviru europskog programa prekogranične suradnje Interreg V-A Italija-Hrvatska, objavljuje POZIV ZA ISKAZ INTERESA zainteresiranim dionicima iz prehrambeno-prerađivačkog i ugostiteljskog sektora na području Istarske i Primorsko-goranske županije na prijavu za sudjelovanje na projektnim aktivnostima i uključivanje u KeyQ+ turistički itinerar.
Cilj projekta KeyQ+ je povećanje turističke ponude prekograničnog područja razvojem jedinstvenog turističkog proizvoda na bazi zajedničke kulturne i kulinarske baštine koja povezuje hrvatske i talijanske pogranične regije. Jedan od glavnih aktivnosti projekta uključuje izradu prekograničnog turističkog itinerara koji će povezati 7 segmenata kulturne i kulinarske baštine KeyQ+ područja.
Molimo sve zainteresirani dionike da pronađu sve relevantne informacije za prijavu u dokumentu u prilogu, te da svoje prijave za sudjelovanje pošalju u roku od 8 dana od objave Poziva.