Logo
 HR  ENG  ITA 

Vijesti

19.08.20 13:07 Starost: 4 g

Javni poziv za financiranje programa i projekata udruga koje promiču poljoprivredu i vrijednost ruralnog prostora

 

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je Javni poziv za financiranje programa i projekata udruga koje promiču poljoprivredu i vrijednost ruralnog prostora.

U utorak, 18. kolovoza 2020., Ministarstvo poljoprivrede objavilo je Javni poziv za financiranje programa i projekata udruga koje promiču poljoprivredu i vrijednost ruralnog prostora Republike Hrvatske za 2020. godinu. Zahtjevi se podnose zaključno s danom 21. rujna 2020. godine, a financijska potpora dodjeljuje se u iznosu od 5.000,00 kuna do 50.000,00 kuna za pokriće troškova provedbe programa.

Udrugom koja promiče poljoprivredu i vrijednost ruralnog prostora smatra se dobrovoljno i registrirano udruženje osnovano radi djelovanja, promidžbe, unaprjeđenja i razvoja poljoprivrede, pružanja stručne pomoći, informiranja javnosti o događajima s područja poljoprivrede i prehrane, kao i života na selu te radi sudjelovanja u radu javnih institucija kojima je cilj dobrobit života na selu. Pravo prijave na Javni poziv imaju udruge registrirane prema Zakonu o udrugama i upisane u Registar udruga Republike Hrvatske. Sve informacije o Javnom pozivu i pripadajući obrasci nalaze se na poveznici. Više informacija dostupno je na poveznici.