Logo
 HR  ENG  ITA 

Vijesti

05.02.21 10:28 Starost: 3 g

POZIV na sudjelovanje na internacionalnoj izložbi ekstra djevičanskog maslinovog ulja A.I.P.O 2021. - AIPO D'ARGENTO - Italija

 

AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o., organizira sudjelovanje istarskih maslinara i proizvođača maslinovog ulja na internacionalnoj izložbi ekstra djevičanskog maslinovog ulja A.I.P.O. 2021 .- AIPO D'ARGENTO 2021.

U sklopu višegodišnje suradnje između AZRRI-Agencije za ruralni razvoj Istre d.o.o. i A.I.P.O. u promociji regionalnih autohtonih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, četrnaestu godinu za redom organizira se sudjelovanje istarskih maslinara i proizvođača maslinovog ulja na internacionalnoj izložbi ekstra djevičanskog maslinovog ulja A.I.P.O. 2021.- AIPO D'ARGENTO 2021.     

A.I.P.O. (Associazione Interregionale Produttori Olivicoli) interregionalno udruženje maslinara i proizvođača maslinovog ulja sa sjedištem u Veroni okuplja maslinare i proizvođače maslinovog ulja s područja Lombardie, Veneta, Trentina i Friuli - Venezia Giulia. Jedna od aktivnosti ove hvalevrijedne inicijative (izložbe) je povećanje proizvodnje kvalitetnih maslinovih ulja te povezivanje sa maslinarima i proizvođačima iz drugih država. Kao i u prethodnim godinama, u 2021. godini organizira se sudjelovanje istarskih maslinara, koje je započelo 2008. godine suradnjom AZRRI i asocijacije AIPO.

Sudjelovanje za istarske maslinare je besplatno ukoliko sudjeluju na manifestaciji putem Agencije za ruralni razvoj Istre.

Za više informacija, obratite se na email kontakt: edukacije(at)azrri.hr.