Logo
 HR  ENG  ITA 

EDUKACIJSKO - KUHARSKE RADIONICE ZA UGOSTITELJE - PROLJEĆE 2018.

 

06. ožujak 2018 - TEHNIKE REZANJA I OBRADE TUNE - David Skoko

Cijena: 1.000,00 kn

07. ožujak 2018 - JELA OD MORSKE LANDOVINE - RIBA VEĆIH MORSKIH DUBINA - David Skoko

Cijena: 1.000,00 kn

12. ožujak 2018. - FINGERFOOD S LOKALNIM NAMIRNICAMA - Robert Perić

Cijena: 1.200,00 kn

13. ožujak 2018 - BIFTEK I RAMSTEK - PISANICA I SLABINA, OD OSNOVA DO GRILLA - Marijo Čepek

Cijena: 1.200,00 kn

14. ožujak 2018 - TEHNIKE REZANJA I OBRADE TUNE - David Skoko

Cijena: 1.000,00 kn

19. ožujak 2018 - FRIGANJE I PRŽENJE NA ZDRAVI NAČIN - Mario Čepek

Cijena: 1.000,00 kn

26. i 27. ožujak 2018 - KREATIVNA GASTRONOMIJA S MESOM BOŠKARINA I ISTARSKOG MAGARCA- Emanuele Scarello

Cijena: 3.600,00 kn

04. travanj 2018 - JELA OD MORSKE LANDOVINE - RIBA VEĆIH MORSKIH DUBINA - David Skoko

Cijena: 1.000,00 kn

05. travanj 2018. - FINGERFOOD S LOKALNIM NAMIRNICAMA - Robert Perić

Cijena: 1.200,00 kn

09. travanj 2018 - BRIOCH, CROISSANT, KROFNE - SLASTICE ZA BOLJI ZAJUTRAK - Robert Perić

Cijena: 1.000,00 kn

10. travanj 2018 - FOOD DIZAJN, TRADICIJA I TRENDOVI - Tomislav Škunca

Cijena: 1.200,00 kn

11. travanj 2018 - FOOD DIZAJN, TRADICIJA I TRENDOVI - Tomislav Škunca

Cijena: 1.200,00 kn

16. travanj 2018. - FINGERFOOD S LOKALNIM NAMIRNICAMA - Robert Perić

Cijena: 1.200,00 kn

17. travanj 2018 - BIFTEK I RAMSTEK - PISANICA I SLABINA, OD OSNOVA DO GRILLA - Marijo Čepek

Cijena: 1.200,00 kn

18. travanj 2018 - BIFTEK I RAMSTEK - PISANICA I SLABINA, OD OSNOVA DO GRILLA - Marijo Čepek

Cijena: 1.200,00 kn

25. travanj 2018 - KREATIVNA GASTRONOMIJA DANIJELA ĐEKIĆA - Danijel Đekić

Cijena: 1.200,00 kn

26. travanj 2018 - KREATIVNA GASTRONOMIJA DANIJELA ĐEKIĆA - Danijel Đekić

Cijena: 1.200,00 kn

30. travanj 2018 - SVINJSKA POLOVICA OD A-Ž, ISKORISTIVOST BEZ VIŠKOVA - Mate Janković

Cijena: 1.000,00 kn

 

EDUKACIJSKA RADIONICA ZA UGOSTITELJSKE DJELATNIKE - KONOBARE

 

28. i 29. ožujak 2018 - Kako pripremiti vrhunski caffè? - Illy akademija

Na radionici će se obraditi teoretski i praktični način pripreme espressa, cappuccina, osnovnih koktela od kave te osnove održavanja aparata i mlinaca za kavu. Prezentirati će se transformacija kave, pravila za ekstrakciju, prepoznavanje i ocjenjivanje savršenog espressa.

Cijena: 2.000,00 kn

 




Cijene po navedenim radionicama izražene su s PDV-om.

Ugostiteljima s područja Istarske županije, sufinancira se 50 % iznosa navedenih cijena radionica, od strane institucija uključenih u projekt:

  • Hrvatska obrtnička komora – Obrtnička komora Istarske županije,
  • Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Pula,
  • Upravni odjel za poljoprivredu, šumarstvo, lovstvo, ribarstvo i vodoprivredu,
  • Upravni odjel za turizam, 
  • Turistička zajednica Istarske županije.

Napomene:

  • informacije i rezervacije termina vrše se isključivo na email edukacije(at)azrri.hr ili na telefon 052 351 596,
  • kuharske radionice se odvijaju u "Edukacijskom gastronomskom centru Istre" na Gortanovom brijegu u Pazinu (na kružnom toku ispred Plodina u Pazinu nalazi se oznaka za Edukacijski centar),
  • minimalan broj kuhara po radionici je 8 a maksimalan 12,
  • ukoliko se radionica ne popuni dovoljnim brojem polaznika AZRRI će u dogovoru s ugostiteljima i kuharima promijeniti datum radionice do popunjavanja,
  • kuhari polaznici dužni su na radionicu ponijeti primjerenu kuharsku opremu,
  • početak radionica je u 9,00 h.



Edukacijski gastronomski centar Istre

KEY Q: Ključ kvalitete istarske gastronomije

U cilju trajne edukacije i usavršavanja ugostiteljskog osoblja te valorizacije poljoprivredno prehrambenih proizvoda Istre, AZRRI Agencija za ruralni razvoj Istre organizirati će radionice za kuhare i konobare u Edukacijskom gastronomskom centru Istre na Gortanovom brijegu.

Radionice će se odvijati u proljetnom i jesenskom terminu i to ponedjeljkom, utorkom i srijedom, kako bi omogućili nesmetani rad Vaših objekata vikendom i tijekom ljetne sezone. Teme radionica dogovorene su s Obrtničkom komorom Istarske županije, Cehom ugostiteljstva i turizma.

U nastavku se nalazi tablica s radionicama, predavačima i terminima kao i sa svim uputama za rezervaciju.

Projekt edukacija odvija se uz pomoć i sufinanciranje:

  • Hrvatske obrtničke komore – Obrtničke komore Istarske županije,
  • Hrvatske gospodarske komore – Županijska komore Pula,
  • Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo, lovstvo, ribarstvo i vodoprivredu,
  • Upravnog odjel za turizam,
  • Turističke zajednice Istarske županije

Veselimo se zajedničkoj suradnji.