
EDUKACIJSKO - KUHARSKE RADIONICE ZA UGOSTITELJE - PROLJEĆE 2018.
06. ožujak 2018 - TEHNIKE REZANJA I OBRADE TUNE - David Skoko
Cijena: 1.000,00 kn
07. ožujak 2018 - JELA OD MORSKE LANDOVINE - RIBA VEĆIH MORSKIH DUBINA - David Skoko
Cijena: 1.000,00 kn
12. ožujak 2018. - FINGERFOOD S LOKALNIM NAMIRNICAMA - Robert Perić
Cijena: 1.200,00 kn
13. ožujak 2018 - BIFTEK I RAMSTEK - PISANICA I SLABINA, OD OSNOVA DO GRILLA - Marijo Čepek
Cijena: 1.200,00 kn
14. ožujak 2018 - TEHNIKE REZANJA I OBRADE TUNE - David Skoko
Cijena: 1.000,00 kn
19. ožujak 2018 - FRIGANJE I PRŽENJE NA ZDRAVI NAČIN - Mario Čepek
Cijena: 1.000,00 kn
26. i 27. ožujak 2018 - KREATIVNA GASTRONOMIJA S MESOM BOŠKARINA I ISTARSKOG MAGARCA- Emanuele Scarello
Cijena: 3.600,00 kn
04. travanj 2018 - JELA OD MORSKE LANDOVINE - RIBA VEĆIH MORSKIH DUBINA - David Skoko
Cijena: 1.000,00 kn
05. travanj 2018. - FINGERFOOD S LOKALNIM NAMIRNICAMA - Robert Perić
Cijena: 1.200,00 kn
09. travanj 2018 - BRIOCH, CROISSANT, KROFNE - SLASTICE ZA BOLJI ZAJUTRAK - Robert Perić
Cijena: 1.000,00 kn
10. travanj 2018 - FOOD DIZAJN, TRADICIJA I TRENDOVI - Tomislav Škunca
Cijena: 1.200,00 kn
11. travanj 2018 - FOOD DIZAJN, TRADICIJA I TRENDOVI - Tomislav Škunca
Cijena: 1.200,00 kn
16. travanj 2018. - FINGERFOOD S LOKALNIM NAMIRNICAMA - Robert Perić
Cijena: 1.200,00 kn
17. travanj 2018 - BIFTEK I RAMSTEK - PISANICA I SLABINA, OD OSNOVA DO GRILLA - Marijo Čepek
Cijena: 1.200,00 kn
18. travanj 2018 - BIFTEK I RAMSTEK - PISANICA I SLABINA, OD OSNOVA DO GRILLA - Marijo Čepek
Cijena: 1.200,00 kn
25. travanj 2018 - KREATIVNA GASTRONOMIJA DANIJELA ĐEKIĆA - Danijel Đekić
Cijena: 1.200,00 kn
26. travanj 2018 - KREATIVNA GASTRONOMIJA DANIJELA ĐEKIĆA - Danijel Đekić
Cijena: 1.200,00 kn
30. travanj 2018 - SVINJSKA POLOVICA OD A-Ž, ISKORISTIVOST BEZ VIŠKOVA - Mate Janković
Cijena: 1.000,00 kn
EDUKACIJSKA RADIONICA ZA UGOSTITELJSKE DJELATNIKE - KONOBARE
28. i 29. ožujak 2018 - Kako pripremiti vrhunski caffè? - Illy akademija
Na radionici će se obraditi teoretski i praktični način pripreme espressa, cappuccina, osnovnih koktela od kave te osnove održavanja aparata i mlinaca za kavu. Prezentirati će se transformacija kave, pravila za ekstrakciju, prepoznavanje i ocjenjivanje savršenog espressa.
Cijena: 2.000,00 kn


Cijene po navedenim radionicama izražene su s PDV-om.
Ugostiteljima s područja Istarske županije, sufinancira se 50 % iznosa navedenih cijena radionica, od strane institucija uključenih u projekt:
- Hrvatska obrtnička komora – Obrtnička komora Istarske županije,
- Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Pula,
- Upravni odjel za poljoprivredu, šumarstvo, lovstvo, ribarstvo i vodoprivredu,
- Upravni odjel za turizam,
- Turistička zajednica Istarske županije.
Napomene:
- informacije i rezervacije termina vrše se isključivo na email edukacije(at)azrri.hr ili na telefon 052 351 596,
- kuharske radionice se odvijaju u "Edukacijskom gastronomskom centru Istre" na Gortanovom brijegu u Pazinu (na kružnom toku ispred Plodina u Pazinu nalazi se oznaka za Edukacijski centar),
- minimalan broj kuhara po radionici je 8 a maksimalan 12,
- ukoliko se radionica ne popuni dovoljnim brojem polaznika AZRRI će u dogovoru s ugostiteljima i kuharima promijeniti datum radionice do popunjavanja,
- kuhari polaznici dužni su na radionicu ponijeti primjerenu kuharsku opremu,
- početak radionica je u 9,00 h.


Edukacijski gastronomski centar Istre
KEY Q: Ključ kvalitete istarske gastronomije
U cilju trajne edukacije i usavršavanja ugostiteljskog osoblja te valorizacije poljoprivredno prehrambenih proizvoda Istre, AZRRI Agencija za ruralni razvoj Istre organizirati će radionice za kuhare i konobare u Edukacijskom gastronomskom centru Istre na Gortanovom brijegu.
Radionice će se odvijati u proljetnom i jesenskom terminu i to ponedjeljkom, utorkom i srijedom, kako bi omogućili nesmetani rad Vaših objekata vikendom i tijekom ljetne sezone. Teme radionica dogovorene su s Obrtničkom komorom Istarske županije, Cehom ugostiteljstva i turizma.
U nastavku se nalazi tablica s radionicama, predavačima i terminima kao i sa svim uputama za rezervaciju.
Projekt edukacija odvija se uz pomoć i sufinanciranje:
- Hrvatske obrtničke komore – Obrtničke komore Istarske županije,
- Hrvatske gospodarske komore – Županijska komore Pula,
- Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo, lovstvo, ribarstvo i vodoprivredu,
- Upravnog odjel za turizam,
- Turističke zajednice Istarske županije
Veselimo se zajedničkoj suradnji.
