Logo
 HR  ENG  ITA 

Ponuda za građane: obiteljski paketi svježeg mesa Istarskog goveda i suhomesnatih proizvoda na bazi mesa istarskih autohtonih pasmina

 

AZRRI - Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. Pazin uslijed novonastale epidemiološke situacije po pitanju koronavirusa COVID-19, donijela je odluku da će omogućiti prodaju i dostavu svježeg mesa i suhomesnatih proizvoda na bazi mesa istarskih autohtonih pasmina za građane Istre, Kvarnera i grada Zagreba putem specijalizirane prodavaonice – Grga Čvarak.

S obzirom na novonastalu situaciju vezanu uz koronavirus te uz preporučene mjere ograničavanja kretanja ljudi, usluga i roba, AZRRI Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. iz Pazina omogućiti će, ovisno o raspoloživim količinama, dostavu svježeg mesa istarskog goveda – Boškarina i suhomesnatih proizvoda na bazi mesa istarskih autohtonih pasmina za građane na području Istre, Kvarnera i grada Zagreba.

U ponudi su dvije vrste obiteljskih paketa svježeg mesa istarskog goveda – Boškarina te suhomesnati proizvodi – salame i kobasice na bazi mesa istarskih autohtonih pasmina.

Ponuda obiteljskih paketa svježeg mesa istarskog goveda – Boškarina (svo meso u ponudi pakirano je bez kostiju) za građane Istre i Kvarnera:

Mali paket (cca 6 kg):
Meso boškarina za gulaš (vrat ili poklopac plećke) - cca 2 kg;
Meso boškarina za pirjanje ili kuhanje (rebra ili plećka) - cca 2 kg
Meso boškarina za fetine (but) - cca 2 kg
Cijena malog paketa iznosi cca 430,00 kn (cca 72 kn/kg).

Veliki paket (cca 10 kg):
Meso boškarina za gulaš (vrat ili poklopac plećke) - cca 3 kg;
Meso boškarina za pirjanje ili kuhanje (rebra ili plećka) - cca 2 kg;
Meso boškarina za pirjanje u komadu (mišić ili plećka) - cca 2 kg
Meso boškarina za fetine (but) - cca 3 kg
+ poklon – burger od mesa boškarina (190 gr) - 2 kom
Cijena velikog paketa iznosi cca 720,00 kn (cca 72 kn/kg), a ovise o točnim količinama mesa prilikom rasjecanja.

Ponuda suhomesnatih proizvoda na bazi mesa istarskih autohtonih pasmina (težina pojedinog proizvoda cca 200g):

Kobasica od mesa boškarina s malvazijom – cijena: 50,00 kn
Salama od mesa boškarina s teranom - cijena: 50,00 kn
Salama s mesom boškarina i tartufom - cijena: 60,00 kn
Salama od mesa istarskog magarca- cijena: 55,00
Kobasica od mesa istarske ovce s malvazijom - cijena: 50,00 kn
Salama od mesa istarske ovce s teranom - cijena: 50,00 kn

Ponuda za građane grada Zagreba:

Mali obiteljski paket (cca 6 kg) - 510,00 kn cca 85 kn/kg
Veliki obiteljski paket (cca 10 kg) - 850,00 kn cca 85 kn/kg
Obiteljski paketi i suhomesnati proizvodi distribuira i dostavlja na vrata Građana grada Zagreba specijalizirana prodavaonica Grga Čvarak Zagreb.


Cijene navedenih proizvoda izražene su s uključenim PDV-om.
Način plaćanja: gotovinom prilikom preuzimanja.

NAČIN NARUDŽBE ZA PODRUČJE ISTRE I KVARNERA:

Stanovnici s područja Istre i Kvarnera svoje narudžbe mogu slati od ponedjeljka do petka, od 7-15h na službeni kontakt email: info(at)azrri.hr ili kontakt telefon 052 351 570, na način da se rezerviraju količine željenih kobasica ili vrsta obiteljskog paketa svježeg mesa, navede adresa za dostavu i kontakt broj telefona.
Djelatnici AZRRI – Agencije za ruralni razvoj Istre d.o.o. Pazin zaduženi su za narudžbu i dostavu naručenih proizvoda za građane Istre i Kvarnera.
Dostava se vrši od utorka do petka za ponudu obiteljskih paketa i suhomesnatih proizvoda na vrata građana Istre i Kvarnera.

NAČIN NARUDŽBE ZA PODRUČJE GRADA ZAGREBA:

Stanovnici grada Zagreba svoje narudžbe mogu slati na kontakt email: grgacvarak(at)xnet.hr ili kontakt telefon 091 251 7282, na način da se rezerviraju količine željenih kobasica ili vrsta obiteljskog paketa svježeg mesa, navede adresa za dostavu i kontakt broj telefona.
Djelatnici specijalizirane prodavaonice Grga Čvarak - Zagreb zaduženi su za zaprimanje narudžbi i dostavu naručenih proizvoda na adresa građana grada Zagreba.
Više informacija možete pronaći na službenoj Facebook stranici specijalizirane prodavaonice Grga Čvarak Zagreb - klikni ovdje.
Dostava će se vršiti ovisno o naručenim količinama obiteljskih paketa i suhomesnatih proizvoda na vrata građana grada Zagreba.