JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici „Različite tehnike pripreme plave i bijele ribe u cilju maksimalne iskoristivosti – NO WASTE”
Specijalizirana radionica „Različite tehnike pripreme plave i bijele ribe u cilju maksimalne iskoristivosti – NO WASTE“ provodi se u sklopu projekta KLIK Pula, a održati će se u četvrtak i petak 20. i 21.04.2023. godine u Edukacijsko gastronomskom...
Sretan i blagoslovljen Uskrs!
AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre svim svojim partnerima, suradnicima, klijentima i pratiteljima želi sretan i blagoslovljen Uskrs!
JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici „Valorizacija lukovičastog povrća u gastronomiji“
Specijalizirana radionica „Valorizacija lukovičastog povrća u gastronomiji“ provodi se u sklopu projekta KLIK Pula, a održati će se u četvrtak i petak 16. i 17.03.2023. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre s početkom u 10:00 h
Uspješno priveden kraju EU projekt ECOVINEGOALS - Održivo upravljanje vinogradarskih krajolika kao dio strateškog teritorijalnog razvoja
Uspješno je priveden kraju 36-mjesečni europski projekt ECOVINEGOALS - Održivo upravljanje vinogradarskih krajolika kao dio strateškog teritorijalnog razvoja na kojem je AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre sudjelovala kao projektni partner.
Javni poziv za prodaju poljoprivredne mehanizacije sa opremom u vlasništvu Društva
AZRRI - Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. Pazin objavljuje 8. ožujka 2023. godine Javni poziv za prodaju stare neispravne sadilice sa pripadajućom opremom.
JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici „Lokalno povrće u visokoj gastronomiji 2“
Specijalizirana radionica „Lokalno povrće u visokoj gastronomiji 2“ provodi se u sklopu projekta KLIK Pula, a održati će se u petak i ponedjeljak, 03. i 06.03.2023. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre s početkom u 10:00 h