Poziv na kuharsku radionicu „Sinergija chefova i novinara ka stvaranju održive i odgovorne gastronomije Istre“
AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre organizira kuharsku radionicu za novinare i pripadnike medija, koja će se održati u petak, 23. srpnja 2021. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre.
Objavljen članak o uspješnom predstavljanju osmišljene turističke rute „Osjetilna ruta istarskog naslijeđa“/“Sense route of Istria Heritage" u sklopu EU projekta MADE IN-LAND
Dana 24. lipnja 2021. godine u Edukacijskom gastronomskom centru Istre na Gortanovom brijegu uspješno je predstavljena „Osjetilna ruta istarskog naslijeđa“/“Sense route of Istria Heritage“ osmišljena u sklopu EU projekta MADE IN-LAND.
Uskoro započinje testiranje turističke rute „Osjetilna ruta istarskog naslijeđa“/“Sense route of Istria Heritage
Uskoro započinje testiranje turističke rute „Osjetilna ruta istarskog naslijeđa“/“Sense route of Istria Heritage" koja je osmišljena u sklopu europskog projekta MADE IN-LAND kojeg provodi AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre.
Održano 2. Regionalno događanje europskog projekta „MADE IN-LAND: Održivo upravljanje ruralnim prostorom“
Danas, 24. lipnja 2021. godine u Edukacijskom gastronomskom centru Istre na Gortanovom brijegu kraj Pazina održano je 2. Regionalno događanje europskog projekta „MADE IN-LAND: Održivo upravljanje ruralnim prostorom“ kojega provodi AZRRI - Agencija...
JAVNI POZIV gospodarskim subjektima na području gradova Buzet, Pazin i Vodnjan te općina Žminj i Svetvinčenat za sudjelovanje u provedbi Pilot aktivnosti projekta MADE IN-LAND
AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. Pazin objavljuje JAVNI POZIV gospodarskim subjektima za sudjelovanje u provedbi Pilot aktivnosti u sklopu projekta MADE IN-LAND.
Kreativna gastronomija i lokalne namirnice obilježile završetak proljetnog ciklusa edukacija
U Edukacijsko gastronomskom centru Istre tijekom ožujka, travnja i svibnja 2021. godine uspješno je proveden još jedan ciklus edukacijsko-kuharskih radionica.


















