Vanjska kuhinja glavni adut proljetnog ciklusa radionica
U želji da polaznicima omogući prisustvovanje na radionicama, neovisno o mogućoj epidemiološkoj situaciji, AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre vješto je isplanirala mogućnost održavanja radionica u vanjskom okruženju Edukacijsko gastronomskog...
Predstavljen proljetni ciklus radionica 2021. godine na tiskovnoj konferenciji u sjedištu Obrtničke komore IŽ
Nadolazeći proljetni ciklus edukacijsko-kuharskih radionica predstavljen je u srijedu, 24. ožujka 2021. godine u Obrtničkoj komori Istarske županije.
Započela promotivna kampanja „Boškarin na pjatu istarskih chefova“
U utorak, 23. ožujka 2021. godine na tiskovnoj konferenciji za novinare održanoj u Edukacijsko gastronomskom centru Istre, AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre predstavila je promotivnu kampanju „Boškarin na pjatu istarskih chefova“.
Održano predstavljanje projekta KLIK Pula - Centra za kompetentno cjeloživotno razvijanje inovativnih znanja i vještina u sektoru ugostiteljstva i turizma
U srijedu, 3. ožujka 2021. godine održano je predstavljanje projekta KLIK Pula u sklopu kojeg se organizirala specijalizirana radionica „Inovativna jela od mesa lokalne peradi“.
JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici Inovativna jela od mesa lokalne peradi u sklopu projekta KLIK Pula
Specijalizirana radionica „Inovativna jela od mesa lokalne peradi“ u sklopu projekta KLIK Pula održat će se u srijedu i četvrtak, 3. i 4.03.2021. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre, s početkom u 08:30 h.
Natječaj za izbor najboljeg mladog poljoprivrednika ili poljoprivrednicu u 2021. godini.
Ministarstvo poljoprivrede, Jutarnji list i zastupnica u Europskom parlamentu Sunčana Glavak, uz podršku pokrovitelja Zagrebačke banke i Konzuma, provode natječaj za izbor najboljeg mladog poljoprivrednika/poljoprivrednice u 2021. godini.


















