JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici „Urban fish food – novi trendovi u valorizaciji plave ribe Jadranskog mora 2“
Specijalizirana radionica „Urban fish food – novi trendovi u valorizaciji plave ribe Jadranskog mora 2“ provodi se u sklopu projekta KLIK Pula, a održati će se u srijedu i četvrtak, 01. i 02.03.2023. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre s...
JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici „Utjecaj povijesnih razdoblja na istarsku gastronomiju 2“
Specijalizirana radionica „Utjecaj povijesnih razdoblja na istarsku gastronomiju 2“ provodi se u sklopu projekta KLIK Pula, a održati će se u ponedjeljak i utorak, 20. i 21.02.2023. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre s početkom u 12:00...
JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici „Suho voće iz Istre kao temelj za pripremu inovativnih slastica“
Specijalizirana radionica „Suho voće iz Istre kao temelj za pripremu inovativnih slastica“ provodi se u sklopu projekta KLIK Pula, a održati će se u ponedjeljak i utorak, 30.01. i 31.01.2023. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre s...
Informativna radionica Program prekogranične suradnje Interreg Italija – Hrvatska 2021. – 2027.
Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, u suradnji sa Upravljačkim tijelom, Zajedničkim tajništvom Programa i Regionalnim koordinatorom Istarske županije za europske programe i fondove organizira informativnu radionicu u svezi 1....
SRETAN BOŽIĆ I USPJEŠNA 2023. GODINA!
AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. Pazin svim partnerima, suradnicima, kupcima i pratiteljima te njihovim obiteljima i bližnjima želi blagoslovljen i veseo Božić te sretnu i uspješnu 2023. godinu. Uživajte u nadolazećim blagdanima u...
JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici „Gastronomska valorizacija sireva i mliječnih proizvoda u modernoj gastronomiji 2“
Specijalizirana radionica „Gastronomska valorizacija sireva i mliječnih proizvoda u modernoj gastronomiji 2“ provodi se u sklopu projekta KLIK Pula, a održati će se u ponedjeljak i utorak, 19. i 20.12.2022. godine u Edukacijsko gastronomskom centru...