Logo
 HR  ENG  ITA 

Vijesti

11.01.23 09:12 Starost: 1 g

Informativna radionica Program prekogranične suradnje Interreg Italija – Hrvatska 2021. – 2027.

 

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, u suradnji sa Upravljačkim tijelom, Zajedničkim tajništvom Programa i Regionalnim koordinatorom Istarske županije za europske programe i fondove organizira informativnu radionicu u svezi 1. Poziva na dostavu projektnih prijedloga na Program prekogranične suradnje Interreg Italija – Hrvatska 2021. – 2027.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, u suradnji sa Upravljačkim tijelom, Zajedničkim tajništvom Programa i Regionalnim koordinatorom Istarske županije za europske programe i fondove organizira info radionicu koje će se održati u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pravovremene pripreme za prijavu na 1. Poziv na dostavu projektnih prijedloga.

Program prekogranične suradnje Interreg  Italija – Hrvatska 2021. – 2027. objavio je dana 28. studenoga 2022. godine 1. Poziv na dostavu projektnih prijedloga koji je namijenjen za dvije vrste projekata: Standard i Small-scale projekte.

Detaljnije informacije o pozivu i natječajna dokumentacija objavljeni su na službenoj web stranici programa - ovdje.

Info radionica će se održati 20. siječnja 2023. godine u Puli, s početkom u 10:30 h u dvorani kina Valli, Giardini 1, Pula.

Dnevni red radionice dostupan je na sljedećoj poveznici -  ovdje.

Svoje sudjelovanje možete potvrditi putem poveznice -ovdje.

Radionice će se održavati na engleskom jeziku.