Logo
 HR  ENG  ITA 

Edukacijski gastronomski centar Istre

KEY Q: Ključ kvalitete istarske gastronomije

U cilju trajne edukacije i usavršavanja ugostiteljskog osoblja te valorizacije poljoprivredno prehrambenih proizvoda Istre, AZRRI Agencija za ruralni razvoj Istre organizirati će radionice za kuhare i konobare u Edukacijskom gastronomskom centru Istre na Gortanovom brijegu.

Radionice će se odvijati u proljetnom i jesenskom terminu i to ponedjeljkom, utorkom i srijedom, kako bi omogućili nesmetani rad Vaših objekata vikendom i tijekom ljetne sezone. Teme radionica dogovorene su s Obrtničkom komorom Istarske županije, Cehom ugostiteljstva i turizma.

U nastavku se nalazi tablica s radionicama, predavačima i terminima kao i sa svim uputama za rezervaciju.

Projekt edukacija odvija se uz pomoć i sufinanciranje:

  • Hrvatske obrtničke komore – Obrtničke komore Istarske županije,
  • Hrvatske gospodarske komore – Županijska komore Pula,
  • Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo, lovstvo, ribarstvo i vodoprivredu,
  • Upravnog odjel za turizam,
  • Turističke zajednice Istarske županije

Veselimo se zajedničkoj suradnji.


KUHARSKE RADIONICE ZA UGOSTITELJE - JESENSKI CIKLUS 2017.

24. listopada 2017. - CIPAL OD GLAVE DO REPA - David Skoko (1.000,00 kn/osoba)

30. listopada 2017. - ZDRAVA I POSEBNA PREHRANA - SLANA JELA - Vesna Krajnović (1.000,00 kn/osoba)

6. studeni 2017. - PIRJANJE MESA - PRIPREMA, TEHNIKE I SERVIRANJE - Robert Perić

(1.200,00 kn/osoba)

8. studeni 2017. - ŠVOJA OD GLAVE DO REPA - David Skoko (1.000,00 kn/osoba)

9. i 10. studeni 2017. - RADIONICA BISCOTTI, KEKSI OD RAZNIH VRSTA TIJESTA - Robert Perić (1.400,00 kn/osoba, dvodnevna radionica)

13. studeni 2017. - ZDRAVE I POSEBNE „FREE“ SLASTICE - Vesna Krajnović (1.000,00 kn/osoba)

15. studeni 2017. - KREATIVNA RADIONICA Danijela Đekića (1.200,00 kn/osoba)

20. i 21. studeni 2017. - BURGERI - Mario Čepek (1.500,00 kn/osoba, dvodnevna radionica) -NOVI TERMIN!

22. studeni 2017. - TRADICIONALNE TJESTENINE ISTRE - Davorka Šajina

(900,00 kn/osoba)

23. studeni 2017. - ZDRAVA I POSEBNA PREHRANA - SLANA JELA - Vesna Krajnović (1.000,00 kn/osoba)

 

 




Cijene po navedenim radionicama izražene su s PDV-om.

Za ugostitelje s područja Istarske županije cijene su subvencionirane 50% od strane institucija uključenih u projekt:

  • Hrvatske obrtničke komore – Obrtničke komore Istarske županije,
  • Hrvatske gospodarske komore – Županijska komore Pula,
  • Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo, lovstvo, ribarstvo i vodoprivredu,
  • Upravnog odjel za turizam, 
  • Turističke zajednice Istarske županije

Napomene za polaznike:

  • informacije i rezervacije termina vrši se na mail edukacije(at)azrri.hr ili na telefon 052 351 596
  • kuharske radionice se odvijaju u "Edukacijskom gastronomskom centru Istre" na Gortanovom brijegu u Pazinu (na kružnom toku ispred Plodina u Pazinu nalazi se oznaka za Edukacijski centar)
  • minimalan broj kuhara po radionice je 8, a maksimalan 12
  • ukoliko se radionica ne popuni dovoljnim brojem polaznika AZRRI će u dogovoru s ugostiteljima i kuharima promijeniti datum radionice do popunjavanja
  • kuhar polaznik dužan je na radionicu ponijeti primjerenu kuharsku opremu
  • početak radionica je u 9.00 h